PASLAUGOS


RENGINIŲ PLANAVIMAS, ORGANIZAVIMAS


Siūlome pagalbą planuojantiems šventes, pobūvius, vasaros sąskrydžius, konferencijas ar mokymus vidaus ir lauko erdvėse. Organizacinius - techninius sprendimus patikėkite mūsų komandai. Nuo palapinės pastatymo iki maisto pateikimo.

-palapinių nuoma/pastatymas/surinkimas;

- Stalų, staltiesių, kėdžių nuoma;

- įgarsinimas, projektoriaus nuoma;

- maisto tiekėjas;

- aptarnavimas.

DEGUSTACIJOS


Degustacija- tai nauja pažintis, potyris, maloniai ir įdomiai praleistas laikas su draugais, kolegomis, trumpam sustabdytas laikas mūsų kasdieniniame bėgime. Pasinerkite į gurmaniškų skonių pasaulį ir palepinkite savo skonio receptorius!

Siūlomos degustacijos:

B. Karazijos vyndarystės kelias;

Lietuvos vyndarių vynai;

Vynas ir maistas;

Sraigių degustacija;

,,Šušvės“ midaus degustacija;

EDUKACINĖS PROGRAMOS


"Įkvėpti J. Miltinio"

Programą – degustaciją galima užsakyti įvairaus amžiaus žmonėms. Programos metu daugiau sužinosite apie garsaus režisieriaus santykį su kulinarija, degustuosite patiekalų ir desertų, kurie degustacijai ruošiami išskirtinai pagal J. Miltinio receptus (karštasis patiekalas, desertas, kava). Trukmė iki 2 val., 20 Eur/asm. (programa užsakoma ne mažiau kaip 15 asmenų grupei) Programa "Įkvėpti Miltinio" - yra sudėtinė programos "Miltinio takais" dalis. Kiti du apsilankymai organizuojami: (i) G. Petkevičaitės - Bitės bibliotekoje bei (ii) J. Miltinio palikimo studijų centre (kitaip - J. Miltinio namuose). Maršrutas derinamas individualiai.

,,Restorano etiketas“

lengvai adaptuojama programa tiek mažiesiems dalyviams, tiek ir suaugusiems. Programos trukmė 2 val. Programą sudaro pasakojimas apie stalo etiketą, įtraukiant žaismingų atrakcijų, užduočių. Taip pat skanaujami restorano patiekalai, desertai, geriama kava arba arbata. Kaina - 20 Eur/asm. (programa užsakoma ne mažiau kaip 15 asmenų grupei).

" Viduramžių Lietuvos skonis "

Ši edukacinė programa - tai kulinarinė kelionė po Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės istoriją, skanaujant tai, ką valgė ir gėrė Lietuvos valdovai, bajorai, miestiečiai ir valstiečiai. Kaip formavosi nacionalinė virtuvė ir kokius patiekalus turėtume laikyti nacionaliniais. Programa sukurta pagal Rimvydo Laužiko ( Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto dekano, Muzeologijos katedros vedėjo, profesoriaus, daktaro) knygą ,,Istorinė Lietuvos virtuvė". Patiekalai gaminami remiantis knygoje užrašytais receptais.Kaina 35Eur/asm.

,,Dvaro vartus atvėrus “

Tai istorinė edukacinė programa, keliaujant po Bistrampolio dvaro klestėjimo laikus. Su didžiausiu džiaugsmu Ponia Michalina dar ir šiandien pasitinka dvaro svečius! Čia atvykusiųjų laukia pažintis su dvaro istorija, raida, kultūrinėmis tradicijomis, etiketu, vaišėmis ir kitomis dvariškiams pritinkančiomis manieromis. Viešnagė dvare tikrai nepaliks abejingų !

„...Lietuva ne Krymas, man gimta šalelė“

Turistinis, pažintinis maršrutas Panevėžio krašto Karaimų gyventomis vietovėmis, pažintis su karaimų tautos tradicijomis, kultūrine ir gastronomine integracija į Lietuvos istoriją. Karaimų virtuvės edukacinės vaišės Naujamiestyje.

„Istorinės virtuvės atspindžiai“

Edukacinė gastronominė kelionė norintiems išgirsti istorijų apie Lietuvos aukštuomenės valgymo įpročius, sužinoti kas iš kitų kraštų atkeliavo ant vietinės virtuvės pamatų, papildė ją naujais produktais, skoniais ir patiekalais, ilgainiui tapusiais nacionaliniais. Programą papildo įtraukianti veikla, kultūrinė pramoginė dalis. Trukmė 2.30 val. Kaina 40 € asm. (programa užsakoma ne mažesnei nei 15 asm. grupei).